Skip to main content

U heeft besloten te gaan trouwen en wilt een zorgeloze bruiloft.

Een perfecte uitvoering van een bruiloft draagt enorm bij aan het geluksgevoel op die dag. Wij helpen graag om er een fantastisch trouwfeest van te maken, en dat gaat verder dan alleen catering.

Wij helpen jullie graag met het samenstellen van deze grote dag. We kunnen u en uw gasten de mooiste dag van uw leven bezorgen, tot in details geregeld. Van aankleding, decors, muziek tot aan heerlijk eten geserveerd door ons vrolijke team.

Geef je zorgen over de culinaire verzorging van jullie gasten uit handen en laat de catering over aan ons. Zo weet je zeker dat het je gasten aan niets zal ontbreken. Voor iedere smaak wat wils; lopend buffet, high tea catering, tapas/hapjes catering, walking dinner of barbecue catering…

Trouwen aan huis

Intiem en persoonlijk wordt de huwelijksdag wanneer u kiest voor een trouwfeest in of rond uw (ouderlijk) woonhuis. Als u wilt, regelen wij uw complete bruiloft. Natuurlijk de catering, maar ook zaken als tentaccomodaties, decoratie en entertainment. Hoe zo'n dag eruit kan zien?

Quote: “Wie “Ja”zegt... belt Patrick van Elteren!”

bruiloft

bruiloft

bruiloft